Rosier’den vazgeçen Larsen için çalışan Galatasaray, Danimarkalı sağ bek için Damien Comolli’nin Fenerbahçe’nin başına bela açtığı Wassermann’la işlemleri yürütmek zorunda.

Her seferinde farklı bir teklifle Galatasaray’ın karşısına çıkan Wassermann grubun son bombası ise Neco Williams oldu.

Larsen transferini Galatasaray’la müzakere eden menajer, Udinese’nin taleplerinden vazgeçmediğini ancak Liverpool’un Neco Williams’ı bırakmaya hazır olduğunu, bu isim üzerinden görüşülebileceğini iletti.

Galatasaray şu an için bu fikri düşünmedi bile. Ancak ilerleyen günlerde bu fikir değişebilir.

Bu arada Rosier transferinde aşama kaydedemeyen Galatasaray yeniden Stryger Larsen’e döndü… İtalyanların iddiasına göre, Galatasaray görüşmesinin başlaması beklenirken, Udinese şimdiden yeni bir isimle önlem almak için harekete geçti . Udinese tarafından tanımlanan oyuncu Arjantin liginden. Lanus'tan Alexandro Bernabei.