Verdiği röportajda her ne kadar “benim için para önemli değil…” dese de Paulinho’nun istediği yıllık 4 milyon Euro’dan geri adım atmaması, Galatasaray’ı sıkıntıya sokuyor. Ancak 32 yaşındaki sambacı rakamda diretiyor.

Kısa süre önce Cortinthians son olarak da Fluminense, Paulinho için pazarlık masasına oturdu. Ancak 4 milyon euro’luk cevap sonrasında iki kulüpte geri adım atmak zorunda kaldı.

Galatasaray’ın da şu an için böyle bir rakamı ödeyebilecek gücü yok. Bu kendisine iletildi. İndirim yapması durumunda görüşmelere kalındığı yerden devam edileceği iletildi.

PAULINHO’NUN ALTI LİMİTİ 4 MİLYON EURO

Corinthians’ın ödeyemeyeceği bir rakamın Brezilya’dan herhangi bir takımın karşılamasının söz konusu olmadığı iddia edildi.

Paulinho’nun Cortinthians’tan ayda 2 milyon real, yılda 25 milyon real (4 milyon euro) talep ettiği belirtildi. Brezilyalı oyuncunun şu an için bu rakamın altına düşmeyi istemediği bu yüzden Avrupa’dan arayışlarına devam ettiği iddia edildi.