Fenerbahçe ve Galatasaray'ı ilgilendiren transfer haberi. Anicic’in sakatlığı nedeniyle savunmaya takviye yapacak olan Konyaspor, Galatasaray’dan Ahmet Çalık ve Fenerbahçe’den Sadık Çiftpınar’ın peşinde. Hem oyuncularla hem de kulüplerle görüşen Anadolu Kartalı, iki isimden birini kadrosuna katmak istiyor. (Fanatik)
Uğurcan Çakır için 12 milyon Euro net, 3 milyon bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay içeren bir paketle Trabzonspor'un kapısını çalan Rennes'e olumsuz yanıt verildi. Resmi teklife cevap veren bordo-mavililer, Uğurcan'ın bu rakamlara bırakılmayacağını, beklentilerinin 18 milyon Euro artı 2 milyon Euro bonus ve bir sonraki satıştan %20 pay olduğunu iletti.
Medipol Başakşehir, TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç stoperi Ravil Tagir'i renklerine bağladı.
Aboubakar transferinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ta ikinci golcü transferi için de flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, Atletico Madrid'in Luis Suarez'i transfer etmesinin ardından Ivan Saponjic ile yollarını ayıracağını yıldız futbolcunun yeni adresinin de büyük olasıkla Beşiktaş'la olacağını ileri sürdü. Haberde şu ifadeler kullanıldı:
Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerden birisi olan Nabil Dirar ile bazı Belçika takımlarının ilgilendiği öğrenildi. Anderlecht de bunlardan bir tanesi... (Takvim)
Beşiktaş'ın İstanbul'a getirip, 4 saatlik sıkı bir kontrolden geçirdiği eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ın sağlık raporlarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Başkan Ahmet Nur Çebi, dün Aboubakar ile bir araya geldi, ardından da yıldız oyuncuyla son iki sezonu opsiyonlu 3 yıllık mukavele imzalandı. Porto'da kazandığı 3 milyon Euro'nun yarısına Beşiktaş'ın teklifini kabul eden Kamerunlu forvet, 750 bin Euro garanti ücret alacak. Diğer 750 bin Euro'luk diğer kısım bonuslara bağlandı. Yani oynaması ve iyi bir performans sergilemesi halinde bu parayı kazanabilecek. Kartal, futbolcunun dizindeki sakatlığın nüksetmesi ve belli bir süre sahadan uzak kalması halinde fesih hakkına sahip. Aboubakar'ın 1+1+1 yıllık mukavelesindeki opsiyonların devreye girmesi ise birinci ve ikinci sezonlarda 30'ar maç barajını aşmasına bağlı. (Sabah)
Fenerbahçe Yönetimi, Perotti ve Papiss Cisse’yi önümüzdeki hafta bitirmek için kolları sıvadı. Bu iki yıldızla ilgili sorun yaşanırsa listedeki diğer isimlerle masaya oturulacak... Fener'in hedefi gelecek hafta iki isme de imza attırmak. Eğer pürüz çıkarsa listedeki diğer isimler Ze Luis, Moting, Kalu ve Martins'le görüşmelere hız verilecek. (Takvim)
Orta saha takviyesi adına çalışmalarını hız kesmeden yürüten Galatasaray, Boca Juniors’ta forma giyen 24 yaşındaki Jorman Campuzano’nun transferinde büyük yol kat etti. Kolombiyalı oyuncu, sert futboluyla Felipe Melo’yu andırıyor. (Fotomaç)
Fenerbahçe, transfer listesinin üst sıralarında yer alan Marko Livaja ile uzun süre ilgilenmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.
Yeni sezonda takımda düşünülmeyen Garry Rodrigues direniyor!.. Yönetimin kiralık sözleşmesini fesh etmeyi düşündüğü yıldız futbolcu, yeni takımında yıllık maaşının tamamının karşılaşmasını istiyor. Garry Rodrigues aksi bir durumda Fenerbahçe'deki sözleşmesini tamamlayacağını belirtti. Bu nedenle transfer görüşmeleri şu anda tıkandı. (Takvim)
Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Artık sona yaklaşıldı. Samatta ile bu sezonki 14. takviyesini gerçekleştiren sarı-lacivertlilerin bir kanat oyuncusu ile forvete bir golcü daha alarak transferi noktalaması bekleniyor. Santrfor adayları Porto'lu Ze Luis, Choupo-Moting ve Papiss Cisse... Ze Luis için Porto'ya kiralama konusunda son teklif yapıldı. Olumlu yanıt gelmezse boşta olan Choupo-Moting ve Papiss Cisse'den biri alınacak. Erol Bulut'un Alanyaspor'dan öğrencisi Cisse'nin daha düşük maliyetli olması nedeniyle bir adım önde olduğu gelen haberler arasında. Kanatlara için de Diego Perotti ve Samuel Kalu için çalışmalar sürüyor. Garry Rodrigues, Dirar ve Frey'in ise takımdan ayrılmaları bekleniyor.. (Fotomaç)
Trabzonspor, hem Brezilyalı stoper hem de Palmeiras ile anlaşmıştı. Fakat Palmeiras, son anda sözleşmeye ekstra faiz maddesi eklemek istedi. Uzun vadeli ve taksitli bir ödeme planıyla Hugo’yu satacak olan Brezilyalılar, ödemelerin gecikmesi halinde her gün katlanarak faiz işlemesini talep etti. Yönetim ise kulübü zor durumda bırakacak bu maddeyi kabul etmiyor. Eğer taraflar arasındaki bu pürüz giderilirse, 29 yaşındaki solak stoper Trabzon’a gelecek. (Fanatik)
Uğurcan Çakır için en istekli kulüp olan Rennes, 17 milyon Euro’luk teklifi de Trabzonspor tarafından reddedilince Dijon’un file bekçisi Alfred Gomis’le anlaştı. Fransız ekibinin bu transfer için 10 milyon Euro ödemesi bekleniyor. (Fanatik)
Beşiktaş, forvet transferi konusunda ilk adımını eski golcüsü Vincent Aboubakar için atmıştı. 28 yaşındaki Kamerunlu yıldızı 3 gün önce gece geç saatlerde İstanbul’a getiren yönetim, tecrübeli ismi önceki gün sağlık testinden geçirmişti.
Kara Kartal’da forvet transferinin gecikmesi sebebiyle nöbetçi golcü olarak ilk 11’de görev yapan Cyle Larin, yönetimin ayrılık isteğine olumlu yanıt verdi. Menacerini İstanbul’a çağıran Kanadalı futbolcunun, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Belçika Ligi’ne geri dönmeye karar verdiği belirtildi. Larin, geçen sezonu Zulte Waregem’de kiralık olarak geçirmişti. (Fanatik)
Fenerbahçe, Mbwana Samatta'nın ardından Papiss Cisse'ye imza attırmaya hazırlanıyor. (Fotospor)
Portekiz’in Ojogo gazetesi her ne kadar Ze Luis’in Porto’da idmanlara devam etse de Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettiğini yazdı... gazete Porto’nun Ze Luis’i kiralamaya yanaştığını ancak Fenerbahçe’nin 2020-21 sezonu sona ermeden 6 milyon Euro ödemek zorunda kalacağı bir kesin satın alma opsiyonu istediğini iddia etti. Porto’nun sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Ze Luis’e ödediği 10.75 milyon Euro’luk bonservis bedelinin en azından bir kısmını kurtarmak istediği belirtildi.
Palmeiras ve Trabzonspor, Vitor Hugo'nun satışını tamamlamak için son detayları tartışıyor. Müzakere henüz kapanmadı. 23 Eylül’de önemli ölçüde aşama kaydedildi. Geçen gün takımlar sözleşme şartlarını karşılıklı olarak birbirlerine sundu. Bazı tartışmalı noktaları satışın gerçekleşmesini engelledi. Beklenti bugün tarafların tekrar bir araya gelmesi ve transferi sonlandırması. (Fotospor)
Trabzonspor, Palmeiras ile Vitor Hugo için görüşmeler yapıyor. Brezilya ekibi, bordo mavililere Gustavo Scarpa'yı teklif etti. Ancak olumsuz yanıt aldı. (Fotospor)
Fenerbahçe'nin ikinci golcü olarak Panathianaikos’un 21 yaşındaki golcüsü Kampetsis’i istediği iddia edildi. (Fotospor)
Beşiktaş Yönetimi, hem maaşlarında indirim yapmayıp hem de takımdan ayrılmak istemeyen; Douglas Santos ve İsimat Mirin’i kadro dışı bırakmıştı. Kara Kartal’ın Rio Ave maçının ardından bu ikiliye Jeremain Lens’i de eklemeyi planladığı bildirildi. (Fanatik)
Galatasaray’ın Serie B’ye düşen Brescia’dan Ernesto Torregrossa’ya teklif gönderdiği öğrenildi. (Fotospor)






















