Fenerbahçe, Alman ya da Portekizli teknik adam arıyor… ancak Başkan Ali Koç’un itiraf ettiği gibi üst düzey hiçbir teknik adam sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etmeye yakın değil.
Geriye kalan adaylar ise taraftarı memnun etmekten çok uzak. Marco Silva ya da Luis Castro gibi bir isimle lige girilmesi Ali Koç’a çok puan kaybettirecek gibi.
Bu yüzden Başkan Koç’a ciddi ciddi, “riske girmeyelim Emre’ye çağıralım ya da Aykut hocayı getirelim” diyen bir grup var.
Başkan Koç’a yapılan bir başka teklif ise, “illa Portekizli getireceksek Vitor Pereira’yı getirelim. En azından Türkiye’yi tanıyor. Gittiği her yerde şampiyonluk yaşadı” oldu. Bu teklifi getirenler Shanghai SIPG’den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe’ye “geri dönmeye hazırım…” mesajı gönderdiğini hatırlatıyorlar.
Bu arada Okan Buruk’un kovulması düşünüldüğü dönemde Başakşehir’in Vitor Pereira’ya teklif yaptığı iddiaları gündeme gelmişti.

Süper Lig




