Rachid Ghezzal yarışında çok gerilerde kalan Beşiktaş’ın Adam Ounas için gaza basmış görülüyor…

İtalya’nın günlük ciddi gazetelerinden La Repubblica'nın haberine göre Ounas, Beşiktaş’ın ilgisinden sonra artık Sampdoria'nın gözdesi değil. Serie A kulüpleri Genoa, Torino ve Sassuolo’nun bir ilgisi var. Ancak en net teklif Beşiktaş’tan.

Sözleşmesi 2022'de sona erecek Cezayirli sağ kanat oyuncusu Beşiktaş'tan büyük bir ilgi var. Napoli'nin ilk baştaki sekiz milyon euro’luk talebe karşı yaklaşık beş milyon euro teklif ettiler. Henüz bir anlaşma yok. Ancak en muhtemel anlaşma ihtimali Beşiktaş’la.

SANTON’UN MENAJERİNDEN BEŞİKTAŞ SÖZLERİ

Sampdoria dışında Beşiktaş ve Lorient'le de görüştüğünü açıklayan İtalyan menajer, “Sampdoria ve yabancı bir kaç takımla daha görüşüyor muyum? Evet. Ama ne olacağı henüz belli değil. Göreceğiz. Hala cevap bekleyen pek çok soru işareti var” dedi. Net bir ifade kullanmadı.