Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem ile Sözleşme Uzatıldı
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, 2008'den bu yana takımın kaptanlığını yapan Eda Erdem ile iki yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Erdem'in "Çubuklu ruhunu her zaman sahaya yansıtan" ve "Milli Takımımızın ve Fenerbahçe'mizin efsane kaptanlarından" biri olduğu belirtildi.
İmza töreninde Başkan Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt ve Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Dariusz Stanicki hazır bulundu.
Erdem, sözleşme imzaladıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "2 yıl daha birlikteyiz. Kalp kalbe omuz omuza. Mutlulukla onurla gururla. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Erdem'in liderliğinde önümüzdeki iki sezonda da başarılar hedefliyor.
Sarı Kanaryalar, Yıldız Pasörünü 2 Yıllığına Uzattı
📅 22 Mayıs 2024, Çarşamba 07:22 · 👁 13 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig