Çivril'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Voleybol Turnuvasıyla Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın öncülüğünde her yıl düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Çivril'de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün koordinasyonunda başlatıldı.

Etkinliklerin açılışı, kurumlar arasında düzenlenen voleybol turnuvasıyla yapıldı. Turnuvanın ilk maçında Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere de forma giydi.

Amatör Spor Haftası ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen turnuvaya 13 takım katılıyor. Turnuva, 22 Ekim'de çeyrek finaller, 24 Ekim'de yarı finaller ve 28 Ekim'de final maçıyla sona erecek.

Çivril'de voleybol turnuvasıyla başlayan Amatör Spor Haftası etkinlikleri, 7-11 Ekim tarihleri arasında öğrenciler arasında farklı spor branşlarında düzenlenecek müsabakalarla devam edecek.