Özgün Haber

Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı, Paris Olimpiyatları İçin Son Antrenmanını Eskişehir'de Yaptı

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Paris 2024 Olimpik ve Paralimpik Oyunları'na hazırlanan milli yüzücü Sümeyye Boyacı'yı ziyaret ederek başarılar diledi.

Boyacı, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu'nda yaptığı son antrenmanında Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Aksoy, Boyacı'ya olan inancını ifade ederek, "Paris'te ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" dedi. Boyacı da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Ülkem için elimden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım" diye konuştu.

Boyacı, 24 Ağustos'ta Paris'e gidecek ve 7-17 Ağustos tarihlerinde Antalya'da olimpik kampa, 17-24 Ağustos tarihlerinde ise Ankara'da son hazırlık kampına katılacak.

Paralimpik Oyunlardan Sorumlu Milli Takım Yüzme Baş Antrenörü Mehmet Bayrak, Boyacı'nın hazırlıklarını değerlendirerek, "Sümeyye bu yıl performansını çok yükseltti. En iyisini yapmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Boyacı, İngiltere'de düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası'nda 50 metre sırtüstünde 43.32'lik derecesiyle bronz madalya kazanmıştı.