Karşıyaka Voleybol, Kübalı İkiliyi Kadrosuna Dahil Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Karşıyaka Voleybol, Sultanlar Ligi hedefiyle transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yeşil-kırmızılılar, AEK Athens'ten orta oyuncu Liset Herrera Blanco ve Jakarta BIN'den smaçör Kenia Carcaces Opn ile anlaşma sağladı.

Karşıyaka Voleybol, kadrosuna daha önce Liset Herrera Blanco, Kenia Carcaces, Simay Akdağ, Eda Özyılmaz ve Defne Başyolcu'yu dahil etmişti. Son iki transferle birlikte İzmir ekibinin kadrosu güçlendi.

26 yaşındaki Herrera Blanco, orta oyuncu pozisyonunda görev yapıyor. 38 yaşındaki Carcaces Opn ise smaçör pozisyonunda oynayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni transferlerimiz Liset Herrera Bianco ve Kenia Carcaces'i havaalanında karşıladık. Yeni transferlerimize hoşgeldin diyor, başarılı bir sezon diliyoruz" ifadelerine yer verildi.