Balıkesir'de Pro Beach Tour Voleybol Turnuvası Başladı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen TVF Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Etabı Ören Plajı'nda başladı.
Üç gün sürecek turnuvaya rekor sayıda 55 takım katılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Uğur Baysal, turnuvanın açılışında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak TVF ile birlikte düzenlediğimiz Pro Beach Tour'un ikinci ayağını Ören Plajı'nda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür organizasyonlarla yaz turizm sezonunu uzatmayı ve ilimizi voleybol alanında tanıtmayı hedefliyoruz."
Baysal, Balıkesir'in plaj voleybolunda Türkiye'de öncü illerden biri olduğunu ve en fazla organizasyona ev sahipliği yaptığını vurguladı. Ayrıca Eylül ayında Ayvalık Sarımsaklı Plajları'nda 56 ülkenin katılımıyla bir dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacaklarını duyurdu.
Pro Beach Tour'un dördüncü ayağında kıyasıya mücadeleler yaşanıyor. Baysal, turnuvaya destek veren Büyükşehir Belediyesi, Burhaniye Belediyesi ve tüm ekibe teşekkürlerini iletti.
Kumda Voleybol Heyecanı Balıkesir'i Sardı
📅 05 Temmuz 2024, Cuma 16:22 · 👁 7 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
