Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi finallerle sona erdi
📅 26 Mayıs 2025, Pazartesi 09:04 · 👁 11 görüntülenme
Malatya Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü İle Masa Tenisi Malatya İl Temsilciliği tarafından organize edilen kurum ve kuruluşlar arası Masa Tenisi Ligi oynanan final müsabakalarıyla sona erdi.
Yaklaşık 2 ay süren ve 16 kurumun katılım sağladığı lig çift devreli lig usulüne göre gerçekleştirildi. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne ılan ligde finalde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İnönü Üniversitesi’ni 3-1 mağlup ederek Şampiyonluk Kupasını kazandı.
Turnuvada İnönü Üniversitesi 2’inci Türyap Gayrimenkul 3’ncü İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu ise 4’üncü oldu. Lige katılan kurumlar ise şöyle sıralandı:
"Türyap İl Emniyet Müdürlüğü Melekbaba Gençlik Merkezi Şahnahan Anadolu Lisesi
Fırat Gümrükleme Turgut Özal Üniversitesi MASKİ Erdem Çınar Hukuk Halkbank Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü İnönü Üniversitesi Malatya Büyükşehir Belediyesi İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu YİKOB
Akçadağ Ceza Ve İnfaz Kurumu"
Malatya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecekler
5-8 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan kurum ve kuruluşlar arası Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi temsil edecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi takımları Türkiye şampiyonu olmayı ve birincilik kupasını Malatya’ya getirmeyi hedefliyor. Yoğun müsabaka trafiğinin ardından antrenmanlarına devam edeceklerini belirten takım temsilcileri "Hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak ve kupayı ilimize kazandırmak" ifadelerini kullandılar.
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
