21. Arena AquaChallenge Açık Su Yüzme Şampiyonası Sonuçlandı
Marmaris'in turkuaz sularında düzenlenen 21. Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası, üç günlük heyecanlı yarışmalarla sona erdi.
Son gününde, Martı Hotels 5K Açık Su Yüzme Şampiyonası, Setur Marinas Açık Su Yüzme Şampiyonası 1K, Aroma AquaKids Quick Finans Kadınlar 4x400m Bayrak ve Quick Sigorta Erkekler 4x400m Bayrak yarışları gerçekleştirildi.
18 ülkeden yaklaşık 2.758 sporcunun katıldığı şampiyona, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü'nün açılış konuşmasıyla başladı. Ünlü, organizasyonun bölgeye katkılarına vurgu yaptı.
AquaChallenge Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel, şampiyonanın 10. yılını kutladığını ve rekor katılımla gerçekleştiğini belirtti. Demirel, nitelik ve sürdürülebilirliğe önem verdiklerini vurguladı.
Eski Milli Yüzücü Almina Simla Ertan, yarış deneyimlerini paylaştı ve AquaChallenge'ın benzersiz bir atmosfer yarattığını söyledi.
Yarışmalarda yer alan sporcu Ece Kutlu, AquaChallenge'ın antrenman motivasyonunu artırdığını ve yarışmanın zorluklarına hazırlanmak için değerli bir fırsat olduğunu ifade etti.
Açık Suların En İyileri Marmaris'te Belirlendi
📅 26 Mayıs 2024, Pazar 18:00 · 👁 7 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
