X

Yılın futbolcusu belli oluyor!

Fıfa tarafından sezonun en iyi futbolcusuna verilen ballon d’or’un (altın top ödülü) sahibi belli oluyor. son iki ballon d’or’un sahibi ronaldo, messi ve.

Yılın futbolcusu belli oluyor!

Bir önceki sezonun en iyi futbolcusuna verilen ve 2010 yılında FIFA tarafından düzenlenen törenlerle dağıtılmaya başlanan Ballon d’Or’un sahibi bugün düzenlenecek gala töreniyle sahibini bulacak. İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenecek gala töreninde antrenörler, takım kaptanları ve gazetecilerin oylarına dayanarak seçilen yılın futbolcu da belli olacak.

ADAYLAR RONALDO, MESSI VE NEYMAR
2010, 2011 ve 2012 yıllarında ödülün sahibi olan Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, son iki sezonda ödülü ezeli rakibi Cristano Ronaldo’ya kaptırdı. 2015 yılının en iyi erkek futbolcusunun belli olacağı galada adaylar ise Cristiano Gobahis Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona) ve Neymar (Barcelona) olacak.

RONALDO ÖDÜL SAYILARINI EŞİTLEMEK İSTİYOR
İspanyol ekibi Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ile ödül sayılarını eşitlemek istiyor. 6. kez düzenlenecek Altın Top Ödülü’nü Barcelonalı Messi 3, Real Madridli Ronaldo ise 2 kez kazanmıştı. 17 Ekim 2015’te Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu unvanını alan Ronaldo, Altın Top Ödülü’nü de alarak üst üste 3. kez ödülün sahibi olmak ve Messi ile ödül sayılarını eşitlemek istiyor.
2015 FIFA Altın Top Ödülü’nün sahibi, TSİ 19.30’da İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenecek gala töreninde açıklanacak. 

MESUT ALAN
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.