X

Van Gaal’e imalı ’özür’ cevabı!

İngiliz basını, muhabirlere, “benden özür dilemeyi düşünen var mı“ diye soran manchester united teknik direktörü louis van gaal’e manşetten imalı bir cevap.

Van Gaal’e imalı ’özür’ cevabı!

İngiliz ekiplerinden Manchester United’da, Teknik Direktör Louis van Gaal’in basına gösterdiği tepki gündeme damga vurdu.

İngiltere’de gündem Manchester United’ın Hollandalı çalıştırıcısı Louis van Gaal. Jose Mourinho’nun Chelsea’den ayrılmasının ardından basında Manchester United’ın başına geçeceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Premier Lig’de oynanacak Stoke City maçı öncesi dün zorunlu olarak kameralar karşısına geçen Van Gaal, basın mensuplarına, “Bu odada benden özür dilemeyi düşünen var mı” sorusu ile başladı. Sadece saygı istediğini vurgulayan Hollandalı teknik adam, takımdan gönderileceği, yerine Mourinho’nun geleceği yönündeki haberlere tepki gösterdi ve soru almadan toplantıdan ayrıldı.

İngiliz The Sun gazetesi Van Efsanebahis Gaal’e bugün manşetten cevap verdi. Gazete, Van Gaal’in özür talebi üzerine, 64 yaşındaki teknik adamın başarısızlıklarına imalı bir şekilde vurgu yaparak, şu cümlelerle özür diledi:

“6 maçtır kazanamadığın için özür dileriz”, “Liderlikten beşinciliğe gerilediğin için özür dileriz”, “Şampiyonlar Ligi’nden elendiğin için özür dileriz”, “Taraftarlarını çok sıktığın için özür dileriz”, “Bunu yaparken 250 milyon pound harcadığın için özür dileriz.”

Gazete tüm bu cümlelerin altında ise Manchester United taraftarlarına seslenerek, “Özür dileriz United taraftarları. O şimdilik kalıyor” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.