X

TSYD Toros Zirvesi’nde Expo 2016 tanıtıldı!

Türkiye spor yazarları derneği’nin (tsyd) belek’teki gloria golf resort hotel’de düzenlediği toros zirvesi’nde “expo 2016“ tanıtıldı.

TSYD Toros Zirvesi’nde Expo 2016 tanıtıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) Belek’teki Gloria Golf Resort Hotel’de düzenlediği Toros Zirvesi’nde EXPO 2016 tanıtıldı.

Expo Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, zirvede konuşarak katılımcılara EXPO 2016 hakkında bilgilendirdi. Mart ayı itibariyle 4.5 milyon çiçeğin EXPO 2016 alanla kavuşturacaklarını söyleyen Murat Danışman, “Expo içinde ilgi çekici alanlar yapılmaktadır. Expo kulesi yükselmeye Redwin devam ediyor. Expo tepesi, Expo Gölü, Türkiye’de ilk kez oluşturulacak biyo çeşitlilik müzesi, teknoloji merkezi ve toplam 6 bin 200 kişilik bir kongre merkezinin inşaatı devam ediyor. Türkiye’de 7 coğrafi özelliğine ait mimarisini sergileyeceğiz. Mutfağını sergileyeceğiz. Expo 2016’nın en önemli yönü ise ülke bahçeleri ile uluslararası ve ulusal kurum ve kuruluşların yer aldığı ada olacak” diye konuştu.

Zirvede Expo 2016’nın faaliyetlerini içeren kısa bir sinevizyon gösterisi de yapıldı. 

ERTUĞRUL GÜN
ANTALYA
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.