X

Tiago Bezerra’ya portakallı karşılama!

Ptt 1. lig ekiplerinden adana demirspor’a transfer olan adanaspor’un eski oyuncusu tiago bezerra ile kulüp başkanı sedat sözlü, sözleşme imzalamak üzere.

Tiago Bezerra’ya portakallı karşılama!

Eksik bölgelere takviyelerini sürdüren Adana Demirspor, son olarak 28 yaşındaki forvet Tiago Bezerra’yı kadrosuna kattı. Adana’ya gelerek sağlık kontrolünden geçen Tiago, Adana Demirspor ile sözleşme imzalamak üzere geldiği tesislerde kulüp yöneticileri ve taraftarlar tarafından karşılandı.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü ve Tiago Bezerra, antrenman sahasında taraftarlara seslendi. Tiago’nun eski kulüplerinden Adanaspor’un sembol rengi olan portakalların masada yer alması dikkat çekti. İkilinin basına görüntü vermesinin ardından portakallar masadan kaldırıldı.

SÖZLÜ: “PARAYLA PULLA İŞİMİZ YOK”
Başkan Sözlü, başarıya endekslenmiş bir kulüp olarak yol haritalarını çizdiklerini belirterek, “Koskoca Adana’da bir tane Süper Lig takımı yok. 21 yıldır beklenen, özlem duyulan hasretin son bulması noktasında varımızı yoğumuzu, her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Yaptığımız transferlerin hepsi başarıya endeksli, onun dışında hiçbir hesabımız yok. Para pul hesabımız olsa Attamah’ı istiyorlar, Pote’yi istiyorlar. 2 tane çok iyi yıldız oyuncumuz var, onları satar paraya çeviririz arkadaşlar ama parayla Betpark pulla işimiz yok” dedi.
Adanaspor ile Adana Demirspor arasındaki rekabete de değinen Başkan Sedat Sözlü, Tiago’yu transfer etmelerinin sebebinin nispet yapmak değil, Adana Demirspor’a fayda sağlamak olduğunu vurguladı. Sözlü, çeşitli basın organlarında yer alan yüksek rakamların aksine, Tiago’nun takıma 1.5 yıllık maliyetinin 2 milyon lira civarında olduğunu sözlerine ekledi.

TİAGO: “DERDİM PARA OLSA KUVEYT’TE KALIRDIM”
Adana Demirspor oyuncusu Tiago Bezerra ise Adanaspor’da çok önemli zamanlar geçirdiğini ama artık eski kulübüyle ilgili sorunları konuşmak istemediğini ifade etti. Adana Demirspor’da olmaktan çok mutlu olduğunu kaydeden Bezerra, “Başkanın, kulübün, oyuncuların bir Süper Lig hedefi, şampiyonluk düşüncesi var. Bu nedenle Adana Demirspor’a geldim. ‘Sattın, para için gittin’ diyenler var. Derdim para olsa Kuveyt’te kalırdım. Ama kariyer yapmak için geldim. Süper ligde oynamak istiyorum” şeklinde konuştu.
Basın açıklamasının ardından taraftarlar meşale yaktı. Mavi-lacivertli taraftarlar, Tiago’yla selfie çekebilmek için birbiriyle yarıştı.
Daha önce Altay, Karşıyaka ve Adanaspor formalarıyla PTT 1. Lig’inde ter döken Tiago, sezon başında Adanaspor’dan Al-Arabi’ye gitmişti. Tiago, Al-Arabi ile geçtiğimiz ay sözleşmesini feshetmişti.

NURİ PİR
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.