Yelken Tutkunlarının Buluşması: Olympos Regatta Zirve Mücadelesine Başladı
Türkiye'nin önde gelen yelken markaları, Olympos Regatta'nın yat sınıfı etabının ilk yarışında Marmara Denizi'nin zorlu sularında mücadele ediyor.
12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Yarışları, yat sınıfı yarışlarıyla nefes kesici bir mücadeleye sahne oluyor. Yarışlar, 2024'te bir yelken festivaline dönüşen Olympos Regatta'nın klasik rotalarında gerçekleşiyor.
Türkiye Açıkdeniz Yarış Spor Kulübü (TAYK) tarafından Eker Süt Ürünleri'nin ana sponsorluğunda ve Slam yelken giyim markasının desteğiyle düzenlenen 12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Festivali, yat sınıfı yarışlarıyla sona eriyor. 9 Ağustos'tan bu yana süren organizasyon, hafta sonunda en yetenekli yat yarışçılarını bir araya getiriyor.
Yat Sınıfı Yarışları, 28 teknenin katılımıyla start aldı. Yarışlar, IRC 0, 1, 2, 3 ve 4 sınıflarında gerçekleşiyor. Yarışçılar, bugün ve yarın iki şamandıra yarışı yapacaklar.
Olympos Regatta Kupası'nın yat sınıfı genel klasmanında geçen yılın şampiyonu Fenerbahçe 1 Takımı, bu yıl kupayı yeni bir sahibine devretmeye hazırlanıyor.
Olympos'ta Yelkenler Rüzgara Karşı: TAYK-Slam Eker Regatta'da 28 Takım Yarışıyor
📅 17 Ağustos 2024, Cumartesi 12:00 · 👁 10 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig