X

Sözeri: ‘Önceliğimiz ligdir’!

Ziraat türkiye kupası’nda fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olan giresunspor’da teknik direktör erken sözeri, mağlup olsalar da kora kor bir mücadele olduğunu.

Sözeri: ‘Önceliğimiz ligdir’!

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Karşımızda 20 mağlubiyet yaşamayan bir Fenerbahçe’yle oynadık. Lig arası olduğundan Fenerbahçe ideal bir kadro ile çıkmıştı. Biz de ideal kadro ile çıktık. Bazı futbolcularımızı görme açısından da bir maç oldu. Zaman zaman üstün de oynadık. Ancak final paslarında hata yaptık. Rakibimize de net pozisyonlar verdiğimizi düşünmüyoruz. Hatta Gencobahis üstün oynadığımız anlar oldu. Bugün Giresunspor takımının camiayı iyi temsil ettiğini düşünüyoruz. Fenerbahçe’ye başarılar dileriz. Biz ligi önemsiyoruz. Birinci öncelik bizim için ligdir. Ayrıca Fenerbahçe forması giyip de karşısında teknik adam olarak bulunmak onur vericiydi. Ancak kora kor bir mücadele keyif vericiydi. İnşallah kupada ilk puanımızı Fenerbahçe sahasında yapacağımız maçta alırız” dedi. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.