X

Souza: ‘Avrupa Kupası’nı kazanabilecek güçteyiz’!

Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu josef de souza, avrupa ligi’nde zorlu maçlar olacağını ancak turu geçeceklerine inandığını belirterek, “takım olarak avrupa.

Souza: ‘Avrupa Kupası’nı kazanabilecek güçteyiz’!

Sarı-lacivertli takımın 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Sezonun başında zorlanmalarına rağmen kısa sürede aynı hedefte kenetlendiklerini dile getiren Souza, “Bu da gelişimimizi olumlu yönde etkiledi. Şu anda takım halinde çok daha iyi oynuyoruz, çok daha iyi baskı yapıyoruz. Bu oyunumuz, iyi sonuçları da beraberinde getirdi. İnanıyorum ki; sezon sonuna doğru yürekten oynamaya devam ederek şampiyon olacağız” diye konuştu.

“PEREIRA BÖYLE BİR GÖREV ALMAMI İSTEDİ”
Porto’da oynadığı döneme kıyasla daha fazla koşan ve hareketli bir oyuncu olduğunu dile getiren Brezilyalı oyuncu, “Maçların sonunda siz de fark ediyorsunuzdur; tüm enerjimi harcamış oluyorum. Porto’da şu anda Mehmet Topal’ın oynadığı pozisyonda oynuyordum. Daha çok topa sahip olup, daha çok bireysel yeteneklerimi gösteriyordum. Pereira ile görüştük ve o benden böyle bir görev almamı istedi” dedi.

“KOLAY BİR İLK YARI GEÇİRMEDİK”
Süper Lig’in çekişme Jestbahis seviyesi olarak Portekiz Ligi’nin önünde yer aldığını ifade eden Souza, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Porto, Benfica ve Sporting Lizbon, diğer takımlarla oynadığı maçları neredeyse hiç kaybetmeden sezonu tamamlıyordu. Burada ise; rakip oyuncular bizimle oynarken maça adeta hayatlarını koyuyorlar. Kolay bir ilk yarı geçirmediğimizi söyleyebilirim.”

“AVRUPA KUPASI’NI KAZANABİLECEK GÜÇTEYİZ”
UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacakları Lokomotiv Moskova’ya ilişkin sorulan bir soruya ise Souza, “Sporting Lizbon ve Beşiktaş’la oynadıkları maçları izledim. Zorlu maçlar olacak ama bu turu geçeceğimize inanıyorum. Hatta, takım olarak; Avrupa Kupası’nı kazanabilecek güçteyiz” şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE GİBİ BÜYÜK BİR KULÜP KUPALARLA YAŞAR”
“2016 yılında, Lig ve Avrupa Şampiyonu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için mücadelemizi, sürdüreceğiz” diyen Josef de Souza, “Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp kupalarla yaşar. Taraftarımız da bizi her yerde destekliyor. Kadıköy’deki her maçımızı dolu statta oynuyoruz. Biz de bunun en güzel karşılığını kazandığımız kupalarla vereceğiz. Herkese mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum” dedi. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.