X

Samsun medyasının Ümit Özat’la ilginç kavgası!

Samsunspor teknik direktörü ümit özat ve yerel basın mensupları arasında antrenmanları basına kapatmasıyla başlayan tartışma alevlenerek devam.

Samsun medyasının Ümit Özat’la ilginç kavgası!

Samsunspor teknik direktörü Ümit Özat rejenerasyon antrenmanlarına katılmadığı için kendisini eleştiren yerel medyaya tepki olarak antrenmanları kapatınca yerel gazeteciler tarafından ilginç protestolara maruz kaldı.

Daha önce oynanan Balıkesirspor maçında İstiklal Marşı okunurken yedek kulübesi önüne geçip sırtlarını dönen Samsunlu gazeteciler, geçen hafta oynana Yeni Malatyaspor maçından sonra basın toplantısını terk ettiler.

Olayı daha da büyüten bir yerel gazete maç sonrası hazırladığı manşete ‘Samsunspor komada’ başlığını attı ve ameliyat masasında yatan bir bir hastanın kafa Bahisarena bölümüne Ümit Özat’ın kafasını yerleştirdi. Hatırlanacağı üzere Özat Almanya’nın Köln takımında futbol oynarken 2008 yılında sahada kalp krizi geçirmişti. 

Yeni Malatyaspor maçından sonra düzenlenen basın toplantısını terk eden gazetecilerle ilgili olarak Ümit Özat ise ‘Gerginlik yok. Sadece gerginlik yapan buradan çıkan meslektaşlarınız. Yalan haber yaptıkları için antrenmanları basına kapattık. Bir kişinin yaptığını üstlerine alındılar, hiç umurumda değil. Ben olduğum sürece antrenmanlara giremeyecekler’ dedi.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.