Osmaniye'de Minik Hentbolcular Şampiyonluk İçin Mücadele Etti

Osmaniye Samet Aybaba Spor Lisesi'nin düzenlediği "Havalı Hentbol Fıstıkları" turnuvası, final müsabakalarıyla sona erdi. 12 okul takımının katıldığı turnuvada, sporcular kıyasıya bir mücadele sergiledi.

Final maçında 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu, Dede Korkut İlkokulu'nu mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Dede Korkut İlkokulu ikinci, Vali İsmail Fırat İlkokulu üçüncü, Ülkü İlkokulu ise dördüncü oldu.

Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve Samet Aybaba'dan Destek

Turnuvaya, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da katıldı. İkili, sporculara moral vererek onları destekledi.

Hedef: Milli Takıma Sporcu Kazandırmak

Hentbol İl Temsilcisi ve Samet Aybaba Spor Lisesi Müdürü Aylin Loş Başlamışlı, turnuvanın amacının hentbolu canlandırmak ve milli takıma sporcu kazandırmak olduğunu vurguladı. Başlamışlı, "İlimizde ilkokul seviyesinden itibaren altyapı oluşturarak, ilerleyen yıllarda milli takıma sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Ödül Töreni

Final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreninde, şampiyon 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu'na madalyaları ve kupaları Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve Samet Aybaba tarafından takdim edildi.