Türkiye'nin Tarihi Atıcılık Madalyası
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç'ten oluşan 10m Havalı Tabanca Karma Takımı, finalde Sırbistan'a yenilerek Türkiye'ye atıcılık tarihindeki ilk Olimpiyat madalyasını kazandırdı.
Badminton ve Boks'ta Zaferler
Badmintoncu Neslihan Yiğit Arın, Peru'lu Ines Lucia Castillo'yu 2-0 yenerek ilk galibiyetini elde etti. Boksörler Esra Yıldız Kahraman ve Hatice Akbaş ise rakiplerini mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.
Judoda, Kürekte ve Yelkende Yarışlar Devam Ediyor
Judocu Vedat Albayrak, Japon rakibine yenilerek elendi. Kürekçi Elis Özbay, çeyrek finalde 6. olarak sıralama yarışlarında mücadele edecek. Yelkenci Merve Vatan ise IQ Foil'de genel klasmanda 19. sırada yer alıyor.
Okçulukta Mete Gazoz Son 16'da
Okçu Mete Gazoz, son 64 ve 32 turlarında rakiplerini mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Madalya mücadeleleri 4 Ağustos'ta yapılacak.
Olimpiyatlar'da Dördüncü Gün: Madalya Mücadelesi Yoğunlaşıyor
📅 31 Temmuz 2024, Çarşamba 06:42 · 👁 10 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
