X
Muğlaspor’un Antalya Kampı Beraberlikle Sonlandı

Muğlaspor, Antalya Kampını Beraberlikle Tamamladı

Muğlaspor, Antalya kampındaki son hazırlık maçında Motolux 68 Aksarayspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip, ilk yarıyı 2-1 geride kapatsa da ikinci yarıda toparlanarak mücadeleden 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.

Muğlaspor’un gollerini yeni transferi Yasin Uzunoğlu kaydetti. Uzunoğlu, hücum gücü ve bitiriciliğiyle taraftarların beğenisini topladı.

Teknik ekip, maç sonunda takımın genel durumundan memnun olduğunu belirtirken, ikinci yarıya güçlü bir başlangıç yapmak için hazırlıkların süreceğini vurguladı.

Antalya kampını tamamlayan Muğlaspor, ligin ikinci devresine hazır bir şekilde dönmeyi hedefliyor. Taraftarlar, özellikle yeni transferlerin performansından memnun olduklarını ifade ederken, takımın sezonun kalan kısmında başarılı sonuçlar almasını bekliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.