Özgün Haber

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım teknik ekibi ve yardımcılarıyla birlikte idmana gelen İtalyan çalıştırıcı Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Levent Şükrü ile görüştü.

Şükrü, daha sonra oyunculara hitaben yaptığı konuşmada A Milli Takım ile Ümit Milli Takım arasındaki bağlantının önemine vurgu yaptı. Şükrü, yakın zamanda iki takımın İtalya ve Polonya'da ortak kamp yapacağını ve karşılıklı iki antrenman maçı oynayacağını duyurdu.

Şükrü konuşmasında, "Levent Hoca ile sürekli istişare halindeyiz ve sizleri sürekli olarak takip ediyoruz. Şu anda A Milli Takım'dan önceki son noktadasınız. Bu fırsatın bilincinde olun. A Milli Takım'a yükselmeniz sizlerin çalışkanlığına ve hocalarınızı dinlemenize bağlı. İtalya'da tekrar görüşmeden önce sizlere İskoçya karşısında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.