X

Milliler grubu 1. bitirmek istiyor!

A milli bayan voleybol takımı, 2016 rio olimpiyat oyunları avrupa kıta elemeleri a grubu 2. maçında almanya’yı 3-1 mağlup etti. maç sonrası milli oyuncular.

Milliler grubu 1. bitirmek istiyor!

Çekişmeli bir maç olduğunu belirten milli oyuncu Eda Erdem Dündar, “Gerçekten güzel bir voleybol vardı bugün sahada. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Arkadaşlarımı kutluyorum. Almanya direncini, zor kırdığınız bir ekip yıllardan beri. Yıllardır beraber oynuyorlar ve birbirlerine çok alışkınlar. Özgüvenleri de yüksek bir ekip. Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Buradan otele üç puanla dönmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Çünkü, grupta ikinciliği garantiledik. Yarınki maçla beraber grup birinciliğini garantileriz. Arkadaşlarımı kutluyorum. Seyir zevki çok yüksek ve Makrobet kaliteli bir maç oldu. Şimdi otele döneceğiz ve Hollanda maçına konsantre olacağız. Seyircilere çok teşekkür ediyorum bizi inanılmaz desteklediler. Kalan maçlarımıza da bekliyoruz” dedi.

Guruptan birinci çıkmak istediklerini ifade eden Gözde Kırdar, “Öncelikle iki takımı da çok tebrik ediyorum. Bence çok güzel bir voleybol vardı sahada. Verdiğimiz seti de rehavetle verdik. 24-20’den set veriyoruz ama yapılacak iş değil. Olsun, bize çok güzel bir ders oldu. Sonrasında geri dönmemiz önemli. Şimdi bir Hollanda maçı var. Grup birincisi çıkmak çok önemli. Herkesi çok tebrik ediyorum ve maça gelen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

CEM GEÇİM
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.