X

Mesut Hoşcan kongrede aday değil!

Spor toto süper lig ekiplerinden eskişehirspor kulübü başkanı mesut hoşcan, yaptığı yazılı açıklamada, 9 ocak’ta yapılacak kongrede aday olmayacağını.

Mesut Hoşcan kongrede aday değil!

Kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, 9 Ocak tarihinde ‘Seçimli Olağanüstü Kongre’ kararı aldıklarını hatırlatan Hoşcan, “Aldığımız bu kararımız sonrasında kamuoyunda yeniden aday olup olmayacağımız konusunda soru işaretleri oluştuğunu görüyoruz. Daha önce defalarca açıkladığımız gibi, göreve geldiğimiz günden bu yana uçurumun eşiğine gelmiş mali yapı ile mücadele ettik. Bu mücadelenin daha uzun süre devam etmesi gerektiğini biliyor ve söylüyoruz. Sezon başında, mali durumumuzdan kaynaklanan bir karar vermek zorundaydık. Sorumluluk sahibi ve Eskişehirspor’u seven her yöneticinin de böyle bir karar alacağını biliyoruz. Bu karar gereği, herkesin bildiği gibi sert mali disiplin uygulamaya başladık. Süreç sırasında transfer etmek istediğimiz bazı futbolculardan, dönemin teknik direktörünün şarta varan ısrarı nedeniyle vazgeçtik. İlk üç haftada alınan 4 puan bütün camiayı kadromuzla ilgili umutlandırmıştı. Transfer sezonunun kapanmasından sonra gelen mağlubiyetler ile kamuoyuyla daha önce paylaştığımız itibarsızlaştırma ve camiayı yönlendirerek takıma zarar verme operasyonu, hem takımın hem de taraftarın dengesini bozdu” şeklinde konuştu.

“9 OCAK’TA YAPILACAK KONGREDE ADAY DEĞİLİZ”
Kongre kararı alınması yönünde taleplerin oluştuğuna dikkat çeken Hoşcan, “Bizler, bu süreçte sahada oynayan takıma sonuna kadar destek olunması gerektiğini sık sık hatırlattık. Maalesef gerek sosyal medya ve gerekse zaman zaman tribünlerin bazı bölümleri vasıtasıyla genç futbolcularımızın demoralize edilişi de gözlendi. Bütün Güvenilir Bahis Siteleri yaşananlar sonucu, ilk yarıyı hiç de arzu etmediğimiz bir sonuçla, ama umutla tamamladık. Kurumsallaşma adına çok iyi işler başardık, ancak sportif başarı yokken bunları konuşmanın anlamı da yok. Şu sıralarda teknik direktörümüz Samet Aybaba ile sezonun ikinci yarısı için gerekli bütün çalışmalar yürütülmektedir. Takımımızın zor günleri atlatabilmesi için yoğun çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz. Bu süreçte bütün Eskişehirspor camiasının birleşmesi, şehir ile bütünleşerek, taraftarımız ile birlikte başlattığımız ‘Kurtuluş Savaşımız’ için el ele vermesi gerekmektedir. Biz de buradan hareketle, geçmişte bizi itibarsızlaştırmak için kulübümüze zarar vermeyi göze alan, hakkımızda iftiralar atan, yalanlar söyleyen ve yazan, sosyal medyada hakaret dolu ve hakareti aşan yazılar kaleme alan, konuşmalar yapan kişilere yönelik cevap hakkımızı saklı tuttuğumuzu bildiririz. 9 Ocak’ta yapılacak kongrede aday olma düşüncesi içinde olmadığımızı sizlerle paylaşma gereği duyarız. 9 Ocak 2016’ya kadar, kulübümüzün geleceği için her zaman olduğu gibi çalışmalarımız devam edecek olup aday olacak kişilerle her bilgiyi paylaşmaya hazır olduğumuzu ve yine Eskişehirspor’umuzun geleceği için herkesin kabul edebileceği bir yönetimin oluşmasının en büyük dileğimiz olduğunu söylemek isteriz.” diye konuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.