X

Karşıyaka’da yeni başkan Fatih Diniz!

Karşıyaka spor kulübü’nün olağanüstü genel kurulu’nda fatih diniz ile mutlu altuğ’un listeleri yarıştı. yaklaşık 7 saat süren seçimde, fatih diniz, 362 oy.

Karşıyaka’da yeni başkan Fatih Diniz!

Karşıyaka Spor Kulübü’nün Karşıyaka Nikah Salonu’nda yapılan olağanüstü genel kurulunda Fatih Diniz ile Mutlu Altuğ’un listeleri yarıştı. Yaklaşık 7 saat süren seçimde, Fatih Diniz’in listesi 362 oyla ipi göğüsledi. Mutlu Altuğ’un listesi ise 356 oyda kaldı.

“DİBİNE KADAR SAVAŞACAĞIZ”

Yeşil listeyle seçime giren yeni başkan Fatih Diniz yaptığı konuşmada, PTT 1. Lig’de küme düşmemek için birlik olmaları gerektiğini söyledi. Takıma alınması gereken futbolcularla ilgili görüşmeleri tamamladıklarını açıklayan Başkan Diniz, “Yarın sabah belki de transfere başlayacağız. 15 Ocak’ta lig başlayacak o vakte kadar hem hazırlıkları tamamlayacağız hem de kampa gireceğiz. En az 7-8 tane oyuncu Gencobahis alacağız. Dibine kadar savaşacağız. Bu ligden düşmemek için her şeyi deneyeceğiz” dedi.

Önlerinde kritik bir 6 ay olduğunu belirten Diniz, “Kurtuluş mücadelesini birlikte vermemiz lazım. Bir stat projesi var. Bu stat bize bu ligde ve Süper Lig’de lazım. Düşmüş bir Karşıyaka’nın stada ihtiyacı yok. O nedenle ne yapıp yapıp bu takımı ligde tutacak formülü bulmamız lazım” şeklinde konuştu.

DİNİZ’İN LİSTESİ

İşadamı Erdal Acar’ın destek verdiği Fatih Diniz başkanlığındaki yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: “Cenk Karace, Turhan Gürsel Urhan, Gökhan Şensan, Mehmet Yaya, Murat Selçuk, Cafer Aralı, Onur Güner, Kerim Çetin, Ziya Nur Hasbay, Erdal Çilengiroğlu, Olgar Erdoğanlar, Ahmet Eriş, Ali Talak, Korhan Yetiş.”
Tüzük değişikliği kongresi ise 17-24 Şubat 2016’ya ertelendi.

ALİ GÖZETEN – FERRUH SERÇE 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.