X

Kandemir: ‘Fenerbahçe maçında çok iyi mücadele ettik’!

Spor toto basketbol ligi ekiplerinden akın çorap yeşilgiresun belediyespor kulübü’nün başantrenörü ahmet kandemir, fenerbahçe karşısında iyi mücadele.

Kandemir: ‘Fenerbahçe maçında çok iyi mücadele ettik’!

Ligin 14. haftasında sahasında konuk ettiği Fenerbahçe’ye son saniye basketi mağlup olan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, yenilgiye rağmen oynana oyundan memnun.

Maç kazanamaya ihtiyaçları olduğunu söyleyen Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, ”Fenerbahçe maçında aslından çok iyi bir mücadele ortaya koyduk ve iyide basketbol oynadık. Oyunun genelinde oyuna hakim olan takım bizdik. Sonuç olarak Fenerbahçe bir kez öne geçti ve bir atışla maçı kazandılar. Basketbolun içinde bunlar var” dedi.

“Fenerbahçe’yi yenmek bize moral ve motivasyon kazandıracaktı” diyen Kandemir, “Bundan Nakitbahis sonra oynanan oyunun sürekliğini sürdürürsek önümüzdeki maçı kazanacağımızı düşünüyorum çünkü acilen maç kazanmaya ihtiyacımızı var. Neticede bu kadar kuvvetli bir takıma karşı oyunumuz çok iyiydi. Önümüzde iki tane maçımız var; biri Karşıyaka biri de Uşak deplasmanı. Uşak deplasmanında çok eksik oynayacağız. Ondan sonra araya gireceğiz. Şimdi galibiyete ihtiyacımız var bundan sonraki maçlarda Fenerbahçe maçında oynadığımız gibi oynayıp kazanmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

RESUL YANBUL
GİRESUN
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.