X

İlhan Cavcav TFF’yi de karıştırdı!

Türkiye futbol federasyonu (tff), takımların sezon içerisinde çok sayıda teknik adamla çalışması konusunu, ilk yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının.

İlhan Cavcav TFF’yi de karıştırdı!

TFF, son yıllarda özellikle Süper Lig’de oldukça sık yaşanan teknik adam değişikliklerini gündemine aldı. Son olarak Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yolların 5 günde ayrılması TFF’yi harekete geçirdi. TFF’nin internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Liglerimizde yer alan kulüplerimizin bir sezon içerisinde çok sayıda teknik adamla çalışmasıdır. Bu konu Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2016 Ocak ayında yapacağı ilk Yönetim Kurulu toplantısının gündemine alınmıştır” denildi.

TFF’nin, sezon Bahis Siteleri içerisinde yaşanan teknik direktör değişiklikleri konusunda bazı önlemler alacağı, bu anlamda takımlara sınırlama getirebileceği belirtiliyor. 

Süper Lig’de bu sezonun ilk yarısında Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Antalyaspor, Eskişehirspor, Gençlerbirliği, Medicana Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu olmak üzere 8 takım teknik direktörleri ile yollarını ayırmıştı. Bunların arasında Gençlerbirliği şimdiye kadar 4 teknik adamla çalışmış ve Yılmaz Vural’ın 5 günde kulüpten ayrılması ile Başkan İlhan Cavcav gündeme damga vurmuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.