X

Galatasaray Karşıyaka deplasmanında!

Galatasaray, ziraat türkiye kupası e grubu 4. maçında yarın deplasmanda karşıyaka ile karşılaşacak.

Galatasaray Karşıyaka deplasmanında!

Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray, grubun 4. maçında yarın İzmir ekibi Karşıyaka’ya konuk olacak. Sarı-kırmızılı takım, Türk Telekom Arena Stadyumu’nda önceki gün oynanan mücadelede rakibini 3-1 mağlup etmişti. İzmir Atatürk Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak olan müsabakayı Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Muhammet Yumak yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Halil Venüsbet İbrahim Yıldırım olacak.

GALATASARAY KUPADA KAYIPSIZ
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Akhisar Belediyespor’u Umut Bulut ve Bilal Kısa’nın golleriyle 2-1 mağlup eden Galatasaray, ikinci maçında Kastamonuspor’u ise deplasmanda Emre Çolak ve Umut Bulut’un golleriyle mağlup etmeyi başarmıştı. Sarı-kırmızılı takım, üçüncü maçında ise Türk Telekom Arena Stadyumu’nda İzmir ekibi Karşıyaka’yı 3-1’lik skorla geçti. Grupta 9 puanı bulunan Aslan, çıktığı 3 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırırken, kalesinde ise yalnızca 3 gol gördü. 

MESUT ALAN
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.