X

Fikret Orman’dan transfer açıklaması!

Beşiktaş kulübü başkanı fikret orman, “yapmış olmak için transfer yapmayacağız. bu transfer bir tane olabilir, iki tane olabilir, çok zor ama 3 tane olabilir”.

Fikret Orman’dan transfer açıklaması!

Faruk Güllüoğlu, siyah-beyazlı takımın bayan basketbol takımına sponsor oldu. Bugün sabah saatlerinde Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde gerçekleşen sponsorluk anlaşması sonrasında Başkan Fikret Orman, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Son dönemde basında çıkan Beşiktaş’a transfer olacak isimlerin sorulması üzerine siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, “Biz kimsenin ismini zikretmedik. Basın mensupları transferi yapıyor, sonra olmadı diyor. Oyuncular geliyor, gidiyor. Kimsenin ismini zikrettiğimiz yok. Bizim söylediğimiz net ifadeler var. Bütçemize uyarsa Nakitbahis yapacağız. Yapmak istiyoruz. Yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Bu transfer bir tane olabilir, iki tane olabilir, çok zor ama 3 tane olabilir. Bizim şartımıza uyarsa alacağız. Kulüplerin bu transfer çılgınlıkları ve günü kurtarma adına yapılan hareketlerle geldiği noktalar belli. Bizim kurumumuz da bunun gibi acılar çok yaşadı. Aynı acıları bir daha yaşatmayacağız” ifadelerini kullandı. 

DOĞAN GÜNDOĞDU
İSTANBUL
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.