X

Fener galibiyetle ayrılmak istiyor!

Fenerbahçe, 2015-2016 sezonun ilk yarısını kendi evinde oynayacağı medicana sivasspor maçı ile kapatacak. sarı-lacivertliler, ilk yarının son maçında sahadan.

Fener galibiyetle ayrılmak istiyor!

Bu maçta Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, son Gençlerbirliği karşılaşmasına göre iki zorunlu değişikliğe gitti. Gençlerbirliği maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Nani ile Fernandao’nun yerine Volkan Şen ve Robin van Persie ilk 11’de başladı.

VOLKAN ŞEN İLK KEZ İLK 11’DE
Fenerbahçe’nin sezon başında Bursaspor’dan transfer ettiği Volkan Şen, ligde ilk kez 11’de forma giyme şansı buldu. Nani ve Alper Potuk’un yokluğunda Pereria, Volkan’a ilk 11’de forma verdi. Volkan, Fenerbahçe Betist formasıyla bu sezon ligde 8 maçta sonradan oyuna girmişti.

MEHMET TOPUZ 6 MAÇ SONRA KADRODA
Fenerbahçe’de istenileni veremeyen Mehmet Topuz, 6 maç sonra 18’lik kadroda kendine yer buldu. Sarı-lacivertlilerde sakat ve cezalı futbolcuların bulunmasından dolayı Topuz, 18’lik kadroda yer aldı. Topuz en son Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Osmanlıspor karşısında son 2 dakikada forma şansı bulmuştu. Topuz ayrıca Eskişehirspor karşısında da 18 kişilik kadroda yer almıştı.

FENERBAHÇE’DE 5 EKSİK
Fenerbahçe, Medicana Sivasspor karşısına 5 futbolcusundan yoksun çıkacak. Cezalı Nani ve Fernandao’nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Meireles, Alper Potuk ve kaleci Ertuğrul Taşkıran kadroda yer almadı. 

MEHMET SELMAN BEKTAŞ
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.