X

Eto’o fırtına gibi başladı ama çabuk dindi!

Spor toto süper lig’e samuel eto’o transferi ile fırtına gibi başlangıç yapan antalyaspor, ilk yarıyı son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla 11. sırada.

Eto’o fırtına gibi başladı ama çabuk dindi!

Spor Toto Süper Lig’e Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği galibiyetleri ile fırtına gibi başlayan Antalyaspor, son haftalarda aldığı sonuçlar ile 2015-2016 sezonunun ilk yarısını topladığı 21 puanla 11. sırada tamamlayabildi. Antalyaspor oynadığı 17 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. İlk yarıda topladığı 21 puan ile 17. sırada bulunan Antalyaspor, rakip filelere 25 gol atarken, kendi kalesinde ise 31 gole engel olamadı. Ligin 3. haftasında oynadığı Fenerbahçe maçına kadar karşı kaleye 6 gol atan kırmızı-beyazlı ekip, Fenerbahçe maçından itibaren bir türlü istediği sonuçları elde edemedi.

4 BÜYÜKLERE KARŞI HAZİN TABLO

Antalyaspor ligin ilk yarısında 4 büyük takıma karşı oynadığı maçlardan istediği sonuçları çıkaramadı. Ligin 3. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan kırmızı-beyazlık ekip sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ardından yeni sahasında Beşiktaş ile ilk maçına çıkan kırmızı-şimşekler, sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Antalyaspor’un bu maçtaki tek golünü başarılı futbolcu Samuel Eto’o kaydetti. Daha sonra İstanbul’da Galatasaray’a konuk olan Antalyaspor, rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Son olarak Trabzon’da Trabzonspor’a konuk olan kırmızı-beyazlı ekip sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

KRAL ETO’O

Sezon başında İtalya’nın Sampdoria takımından Antalyaspor’a transfer olan ünlü futbolcu Samuel Casinomaxi Eto’o, attığı gollerle takımın galibiyetlerinde büyük rol aldı. Kamerunlu yıldız, ligin ilk yarısında attığı 13 golle, gol krallığını Beşiktaşlı Mario Gomez ile paylaşıyor. Lige, ilk haftada Medipol Başakşehir’e attığı 2 golle fırtına gibi başlayan Samuel Eto’o, attığı gollerle takımının da kasasını doldurdu. Takım Kaptanı Samuel Eto’o, Antalyaspor’un Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollarını ayrılmasından sonra takımın maçlara hazırlanmasında da büyük rol aldı. Kırmızı-beyazlı ekibi son 3 maçına altyapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu ve takım kaptanı Samuel Eto’o birlikte hazırladı.

TEKNİK DİREKTÖR BELİRSİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Kırmızı-beyazlı ekipte, ligin 14 haftasında Torku Konyaspor maçının ardından Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran yönetimin teknik direktör arayışları devam ediyor. Şu ana kadar net bir açıklama yapılmış değil. Daha önce Antalyaspor’un başına, Galatasaray’dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu’nun geçeceği iddia edilmiş fakat daha sonra yalanlanmıştı. Son olarak Barcelona altyapısında görevli bir teknik adamın geleceği iddia edilen kırmızı-beyazlı ekipte, teknik heyetin devre arasında belli olması bekleniyor.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.