X

Eto’o ve Gomez atıyor, Rodallega takibi bırakmıyor!

Akhisar belediyespor’un sezon başında ingiliz ekibi fulham’dan kadrosuna kattığı kolombiyalı golcü hugo rodallega, kariyerinin en golcü sezonunu yaşıyor..

Eto’o ve Gomez atıyor, Rodallega takibi bırakmıyor!

 

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 29 puanla 6. sırada tamamlayan Manisa ekibi Akhisar Belediyespor’da Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega, galibiyetlerde başrol oynadı. Sezon başında İngiliz ekibi Fulham’dan bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan Rodallega, kariyerinin de en golcü sezonunu yaşıyor.

KARİYER REKORUNU KIRDI

Kariyeri boyunca 1 sezonda 10’dan fazla golü bulunmayan Kolombiyalı oyuncu, henüz 17 haftalık periyotta bu rakamı geçmeyi başardı. Akhisar Belediyespor, ligin Betebet ilk yarısında 11 kez gol sevinci yaşayan 30 yaşındaki golcü oyuncunun gol attığı karşılaşmalarda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.

2 GOL DAHA ATARSA TARİHE GEÇECEK

Rodellega, ligde 2 kez daha gol sevinci yaşaması halinde kulüp tarihine de geçecek. Manisa ekibinde Süper Lig’de bir sezonda en fazla gol atan isim olmayı başaracak Kolombiyalı golcü, ligin ikinci yarısında da gollerine devam etmek istiyor. 

MESUT ALAN
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.