X

Eskişehir’de her yaş grubu judo eğitimine ilgi görüyor

Judo eğitimi ve sporu Eskişehir’de ilgi görürken, her yaş grubu düzeyinde katılanlara ücretsiz ve halka acık judo eğitimleri veriliyor. Küllüoba Judo Grubu

Eskişehir’de her yaş grubu judo eğitimine ilgi görüyor

Judo eğitimi ve sporu Eskişehir’de ilgi görürken her yaş grubu düzeyinde katılanlara ücretsiz ve halka acık judo eğitimleri veriliyor.
Küllüoba Judo Grubu yöneticisi Leyla Salık ve Orhan Bican tarafından düzenlenen judo eğitiminde görev alan veteran judocu Mustafa Uğur Yücel ve veteran judocu Murat Özdemir yaptıkları ortak açıklamada her yaş gurubunda judo eğitimlerinin ücretsiz ve halka açık olduğunu belirttiler. Yücel ve Özdemir yaptıkları açıklamada "Öğrencilere; eğitimin süreci içinde doğruluk nezaket sabır sevgi ve saygı kavramlarını öğretiyoruz. Judo sporu öğrencilerin zekâsını geliştirir ve kendi başına hareket etme yeteneğini kazandırır. Judonun eğitimi belirli bir sıra takip eder. Önce düşmeler ve alçak seviyeli düşüşlere dayalı atış teknikleri öğretilir. Judonun amacı; zihinsel ve ahlaki disiplin yoluyla sağlam karakterli insan yetiştirmektir. Ayrıca vücudu; kuvvetli faydalı ve sağlıklı yapmaktır. Amacımız sağlıklı spor sağlıklı kent sağlıklı yaşamdır’’ dedi.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.