Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısında Kulübün Hedeflerini Açıkladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Ekim ayı Olağan Toplantısında kulübün hedefleri ve son başarıları hakkında açıklamalarda bulundu.

Özbek, kulübün 119. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ve kurucularının izinde Galatasaray'ı daha iyi günlere taşımak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Kulübün 2023-2024 sezonunda 94 kupa ve 424 madalya kazandığını vurgulayan Özbek, bu başarıda emeği geçen sporcular, hocalar, kulüp personeli ve yöneticilere teşekkür etti.

Özbek, yüzme, yelken, su topu, kürek, atletizm, judo, e-spor, briç, satranç, voleybol, basketbol ve futbol branşları hakkında da bilgiler verdi.

Erkek futbol takımının hedeflerine değinen Özbek, "Bu sezon hedefimiz Avrupa'da özlediğimiz başarılara ulaşmak ve Türkiye'de 25. şampiyonluğu kazanıp gerçe 5. yıldızı formamıza takmak" dedi.

Özbek, "Hiç kimse merak etmesin, mayıslar bizimdir yine bizim olacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın her branşta en iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Özbek, "Sizin desteğinizle daha da büyük başarıların çok yakında olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Özbek, Cumartesi günü yapılacak mali genel kurula tüm üyelerin katılımını rica etti.