X

Derbinin kazananı Galatasaray!!

Spor toto basketbol ligi’nin 13. haftasında galatasaray odeabank, abdi ipekçi arena’da beşiktaş sompo japan’ı ağırladı. karşılaşmayı sarı-kırmızılılar.

Derbinin kazananı Galatasaray!!

Galatasaray Odeabank karşılaşmaya Dorsey’in ve Lasme’nin pota altından bulduğu sayılarla başladı ve durumu 8-0’a getirdi. Sinan’ın üçlüğü ve Lasme’nin pota altından bulduğu sayıyla sarı-kırmızılılar farkı 13 sayı çıkardı. Daha sonra toparlanan Beşiktaş Sompo Japan, Lampe ve Hamilton’un sayılarıyla 10-0’lık seri yakaladı ve skoru 13-10’a getirdi. Karşılıklı sayılarla geçilen son bölümde Galatasaray Odeabank periyodu 20-16 önde tamamladı.

İkinci periyoda iki takım da hücumda top kayıpları ile başladı. Periyodun bitimine 6 dakika 6 saniye kala sarı-kırmızılılar farkı 9’a çıkardı ve skoru 30-21’e getirdi. Schilb ve Göksenin üçlükleri ile Galatasaray Odeabank farkı 16 sayıya çıkararak durumu 39-23’e getirdi. Sarı-kırmızılılar, bu periyotta hücumda siyah-beyazlılara karşı dış atışlarda etkili olurken, devreye 47-32 önde tamamladı.

Üçüncü periyota sarı-kırmızılılar Sinan Güler’in 2 sayısı ile başladı. Siyah-beyazlılarda Hamilton’un üçlükleri ile 8-0’lık seri yakaladı ve skoru 49-40’a getirdi. Galatasaray, Beşiktaş’ın serisini Blake Schilb’in serbest atıştan bulduğu sayılar ile sona erdirdi. İki takımın da son bölümde pota altından sayılar bulduğu Ultrabet periyodu sarı-kırmızılılar 9 sayı farkla 64-55’lik skorla önde bitirdi.

Son periyoda Galatasaray Odeabank, Göksenin’in sayılarıyla başladı. Periyodun bitimine 6 dakika 40 saniye kala Micov’un bulduğu üçlükle farkı 18’e çıkaran sarı-kırmızılılar skoru 75-57’ye getirdi. Galatasaray’ın serisini Waltors’ın turnikeden bulduğu sayı sona erdirdi. Savunmada kötü performans sergileyen Beşiktaş, hücumda da istediğini yapamayınca periyodun bitimine 4 dakika 5 saniye kala 84-62’lik skorla geriye düştü. Daha sonra farkı açan Galatasaray Odeabank, parkeden 90-76’lık skorla galip ayrıldı.

SALON: Abdi İpekçi

HAKEMLER: Mehmet Keseratar xx, Fatih Arslanoğlu xx, Alper Altuğ Köselerli xx
GALATASARAY ODEABANK: Blake Schilb xx 11, Mc Collum xx 16, Micov xx 15, Dorsey xx 14, Şafak x, Ege x, İzzet x, Lasme xx 13, Doğukan Şanlı x, Sinan Güler xx 12, Göksenin xx 9
BAŞANTRENÖR: Ergin Ataman
BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN: Culpepper x 5, Wolters xx 10, Berkay x 2, Cenk Akyol x, Elonu x 6, Engin Atsür x 7, Hamilton xx 17, Darden x 9, Lampe xx 17, Doğan Şenli x 3
BAŞANTRENÖR: Yağızer Uluğ
1. PERİYOT: 20-16 (Galatasaray Odeabank lehine)
DEVRE: 47-32 (Galatasaray Odeabank lehine)
3. PERİYOT: 64-55 (Galatasaray Odeabank lehine) 

MURAT ERGİN
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.