Sivasspor'un Transfer Çalışmalarında Menajer Sorunu
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, transfer çalışmalarında menajerlerden kaynaklanan sorunlarla karşılaştıklarını ifade etti. Uygun, "Menajerler aynı futbolcuyu farklı fiyatlarla sunuyorlar. Bir menajerden oyuncu almazsak, diğer menajerler o oyuncuyu ayartıp transferi bozabiliyor" dedi.
Sivasspor'un Transfer Hedefleri
Uygun, Erzurum kampında 3-4 yabancı ve 3-4 Türk oyuncu transfer etmeyi planladıklarını söyledi. Eksik bölgelerini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Uygun, "Transferi hatasız yapmak istiyoruz. Kulübün her kuruşu değerli" ifadelerini kullandı.
Rey Manaj'ın Geleceği
Uygun, Rey Manaj'ın transferinden gelecek paranın kulübün transfer bütçesini belirleyeceğini kaydetti. Manaj'ın satılması durumunda, benzer kalitede bir santrafor transfer edeceklerini vurguladı.
Taraftarlara Çağrı
Uygun, taraftarları kombinelere ilgi göstermeye çağırdı. Taraftarların desteğinin takım için çok önemli olduğunu belirten Uygun, "Taraftarların birleşmesini sağladık. Kırmızı Duvar adlı bir taraftar grubu oluşuyor. Kombinelerini alarak yerlerini almalarını istiyoruz" dedi.
Futbolcuyu Ayartan Menajerler: Bülent Uygun'un İddiası
📅 12 Temmuz 2024, Cuma 08:36 · 👁 7 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
