Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Yacine Brahimi'nin İspanya temsilcisi Luis Alonso, oyuncunun geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Brahimi'nin Türkiye'ye gelmesinin imkansız olduğunu söyleyen Alonso, ‘Brahimi'nin Porto ile 1 yıl daha kontratı var. Şu anda Türkiye'ye gelmesi imkansız. Yakın gelecekteki kariyerinde Türkiye'yi düşünmüyor' dedi.
Porto formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a karşı iki maçta da görev yapan Cezayirli yıldız oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.
Piyasa değeri 25 milyon Euro olan Yacine Brahimi'nin Porto ile sözleşmesi 2019 yılında sona erecek. Brahimi, Porto formasıyla bu sezon çıktığı toplam 43 maçta 10 gol 10 asistlik performans sergiledi. (Akşam)
[Content:{1363862}]
Brahimi'nin menajerinden Beşiktaş açıklaması
📅 09 Nisan 2018, Pazartesi 14:38 · 👁 2 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig