Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye şampiyon oldu
📅 08 Kasım 2025, Cumartesi 19:28 · 👁 9 görüntülenme
Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nın son gününde milli sporcular ikisi altın dört madalya kazandı. Ay-yıldızlılar böylece 4’ü altın toplam 10 madalya ile takım halinde Avrupa şampiyonu oldu.
Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenen üçüncü ve son gününde 7 sıklette yapılan müsabakalar sonunda milli sporcular 2 altın 1 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti. Şampiyonanın son gününde erkekler 61 kiloda Muhammed Ali Arslan ve kadınlar 59 kiloda Elif Esmira Özdirim altın madalya kazanırken +59 kilodada Eylül Duru Varlık gümüş 55 kiloda Berfin Avcı bronz madalyanın sahibi oldu.
Türkiye şampiyonayı 4 altın 3 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 10 madalya ile tamamladı. Ay-yıldızlılar genel klasman ve kadın takımı olarak Avrupa şampiyonu olmayı başardı. Erkek takımı ise Avrupa üçüncüsü oldu.
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
