X

Ataman: ‘Çirkin bir basketbol oynadık’!

Pınar karşıyaka’ya 97-92 mağlup oldukları maçın ardından konuşan galatasaray odeabank’ın başantrenörü ergin ataman, son derece kötü oynadıkları bir maçı.

Ataman: ‘Çirkin bir basketbol oynadık’!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 12. hafta maçında Galatasaray Odeabank’ı konuk eden Pınar Karşıyaka, rakibini 97-92’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, bu akşam çok kötü oynadıklarını söyledi.

97 sayı yedikleri bir maçı kazanmalarının mümkün olmadığına vurgu yapan Ataman, “Bireysel atışlardan 15 tane 3’lük basket bulduk. 2’lik yüzdemizde iyi ancak savunmadaki dirençsizliğimiz bu mağlubiyeti getirdi. Son derece çirkin bir basketbol oynadık. Avrupa’da mücadele Ligobet eden iki takıma yakışmayan bir basketbol vardı sahada” dedi.

Seyircisiz oynamanın Pınar Karşıyaka için zor olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, “Kerem Gönlüm ilerlemiş yaşına rağmen genç oyunculara ders vermeye devam ediyor” diye konuştu.

Zor bir deplasman olarak gördükleri Pınar Karşıyaka maçının seyircisiz olmasından faydalanamadıklarını dile getiren Galatasaray Odeabank’ın başarılı basketbolcusu Sinan Güler ise, “Maçın ilk yarısında rakibe çok iyi bir şut antrenmanı verdik. Böyle bir takımdan 97 sayı yediğiniz zaman kazanmak kolay olmuyor” dedi. 

ALİ GÖZETEN – FERRUH SERÇE
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.