X

Arda Turan’dan tribünleri ayağa kaldıran çalım!

Barcelona forması ile ilk kez sahaya çıkan arda turan, rakibine attığı çalım sonrası nou camp’ta tribünleri ayağa kaldırdı.

Arda Turan’dan tribünleri ayağa kaldıran çalım!

İspanya Kral Kupası son 16 turunda Barcelona’nın sahasında Espanyol’u konuk ettiği mücadele ev sahibi ekibin 4-1 üstünlüğü ile sona ererken bu maçı bizim açımızdan çok önemli kılan olay ise milli yıldızımız Arda Turan’ın Barcelona forması altında ilk kez sahaya çıkmasıydı. Sezon başında Katalan ekibine imza atana Arda Turan, Barcelona’nın transfer yasağı nedeniyle forma giyemiyordu.

Transfer yasağının bitmesiyle birlikte milli yıldızımız dün ilk Sahabet kez Barcelona formasıyla ilk 11’den sahaya çıktı. 67 dakika sahada kalan Arda, oynadığı futbolla beğeni topladı. 

NOU CAMP’I AYAĞA KALDIRDI
Arda, mücadelenin ikinci yarısında rakip yarı sahada topla buluşmasının ardından yaptığı çok şık hareketle rakibini ekarte etti ve Nou Camp’ta bulunan Barcelonalı taraftarların büyük alkışını aldı.  
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.