Ankara'da AltılıGanyan.com Koşusu ve Medya Buluşması

Türkiye Jokey Kulübü ile iş birliği yapan AltılıGanyan.com, Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda bir koşuya sponsor oldu. 28 Eylül'de düzenlenen yarış, Ankaralı yarışseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Yarışın galibi, jokeyi Ercan Çankaya ile 'Mon Coeur' adlı at oldu.

AltılıGanyan.com Genel Müdürü Enis Yazırlıoğlu'nun Açıklaması

AltılıGanyan.com Genel Müdürü Enis Yazırlıoğlu, genç ve orta yaşlı yarışseverlerin tutkusuna dikkat çekerek şunları söyledi:

"Genç yaş grubundan orta yaş grubuna kadar çok çeşitli bir yarışsever kitlemiz var. Bu işe büyük vakitlerini ayırıyorlar ve heyecanını yaşamayı seviyorlar. At yarışı hem bir spor hem de bir eğlence. Uzun yıllar boyunca bu heyecanı yaşamak insanımızın moralini düzeltiyor ve keyfini arttırıyor."

Yazırlıoğlu, yarış sponsorluklarının atçılık ve at yetiştiriciliğine destek olduğunu vurgulayarak, "Burada verilen ikramiye tamamen yetiştiriciye ve atın geliştirilmesine gidiyor. Bu tür organizasyonları Anadolu'daki farklı hipodromlarda da sürdüreceğiz" dedi.