Puanını 52'ye çıkararak ilk 6'daki yerini koruyan kırmızı-lacivertliler son 2 haftaya umutlu girdi. Adana Demirspor (D) ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakalarıyla normal sezonu tamamlayacak İzmir temsilcisi, Spor Toto Süper Lig'e Play-Off'tan yükselmeye çalışacak. 2015'te 1 puanla, geçen sezon ise averajla kaptırdığı ilk 6 biletini bu sezon cebine koymak isteyen Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu umutlu konuştu.
Ligde 3 hafta önce ilk 2 şansları olduğunu ancak kritik maçları kaybederek geride kaldıklarını ifade eden teknik patron Eroğlu, "Direkt Süper Lig şansımızı kaybettik, şimdi Play-Off'un içinde olmak istiyoruz. Her şey bizim elimizde. Kalan 2 maçımıza kazanmak için çıkacak, tüm gücümüzle her şeyimizi ortaya koyacağız" diye konuştu.
Kırmızı-lacivertlilerde forvet Mirkan, Manisaspor filelerini sarsarak toplam gol sayısını 13'e çıkardı. Kanat oyuncusu Erdoğan ise 7 gole ulaştı. Altınordu, ligde 32'nci haftalar göz önüne alındığında 52 puana ulaşarak son 4 sezondaki en yüksek puanına ulaştı.
Altınordu hedefe doğru
📅 21 Nisan 2018, Cumartesi 20:50 · 👁 5 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig