Geçtiğimiz mayıs ayında Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Cenk Tosunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafın yankıları hâlâ sürüyor.
Almanları adeta çılgına çeviren o fotoğraftan sonra Mesut Özil Alman Milli Takımını bırakmak zorunda kalırken İlkay Gündoğan ise yoluna devam etmişti.
ŞİMDİ DE HEDEFTE İLKAY VAR
Almanları adeta çılgına çeviren o fotoğraftan sonra Mesut Özil Alman Milli Takımını bırakmak zorunda kalırken İlkay Gündoğan ise yoluna devam etmişti. Golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelede beklenen an, dakikalar 66yı gösterirken geldi. Bu dakikada Leon Goretzkanın yerine oyuna dahil olan İlkay, tribünlerin bir bölümünün yoğun ıslık ve yuhalamalarına maruz kaldı.
İlkaya gösterilen bu tepki dış basında da büyük bir tepkiyle karşılanırken 27 yaşındaki futbolcu mücadelenin ardından konuyla ilgili açıklamada bulundu.
Manchester Cityde forma giyen yıldız isim, tribünlerden gelen tepkiler hakkında şu ifadeleri kullandı:
Bugün evime gülerek gidebileceğim. Alkışların daha çok olmasından ötürü memnunum. Ben de bunlara cevap verdim ve tamamı ile oyunuma odaklandım.
(Fanatik)
Almanya'da futboldaki ırkçılık bitmiyor! Bu kez hedefte İlkay Gündoğan var
📅 07 Eylül 2018, Cuma 11:29 · 👁 1 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Premier League