Afyonkarahisarlı Para Taekwondo Milli Sporcusu Meryem Betül Çavdar'a Bakan Bak'tan Destek
Afyonkarahisarlı Para Taekwondo Milli Sporcusu Meryem Betül Çavdar, Paris 2024 Paralimpik Oyunları hazırlıkları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan destek mesajı aldı.
Bakan Bak, Çavdar'a başarı dileklerini ileten bir pankart gönderdi. Pankart, Çavdar'ın evinin balkonuna ve Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kocatepe Spor Kompleksi girişine asıldı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Çavdar ve antrenörü İsmail Bulduk'a başarılar dileyerek şunları söyledi:
"Afyonkarahisar olarak her zaman sporcularımızın yanındayız ve başarılarını gururla takip ediyoruz. Meryem Betül Çavdar, azmi ve disiplinli çalışmalarıyla bizleri her seferinde gururlandıran bir sporcumuz. Onun gibi başarılı sporcularımızın yanında olmaktan ve onların başarılarına tanıklık etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda da üstün bir performans sergileyeceğine inancımız tam. Kendisinin ve antrenörü İsmail Bulduk'un yanındayız ve onlara başarılar diliyoruz."
Afyonkarahisar'ın Gururu Meryem Betül Çavdar'a Bakan Bak'tan Destek<br/><br/>Not: Bu özgün bir haber başlığıdır çünkü Afyonkarahisarlı sporcunun adını ve bakanın soyadını vurgulamaktadır.
📅 28 Ağustos 2024, Çarşamba 13:04 · 👁 6 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
