X

Abdullah Avcı oyundan memnun değil!

Medipol başakşehir teknik direktörü abdullah avcı, “tabela bizim için olumluydu ama iyi oyun ortaya koyamadık. bu bize inşallah lig ve kupa öncesi bize doğru.

Abdullah Avcı oyundan memnun değil!

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. maçında Medipol Başakşehir, Bandırmaspor’u 3-2’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlene basın toplantısında teknik adamlar müsabakayı değerlendirdi.
Abdullah Avcı, “Kupa bizim önem hedeflerimizden bir tanesi. Oyunun sonunda tabelada yazan bizim için çıkış noktasıdır. Oyun anlamında rakip bizden daha iyiydi. Daha fazla pozisyonlar buldular. Rakibimiz kazanabilirdi. Rakibin mücadelesine saygı duyuyorum. Bizim için bugün futbolda antrenman temposu bile yüksek olduğu için bu ciddiyeti maç temposunda da göstermemiz gerekiyor. Bizim gibi kulüpler bu felsefe de olmalı. Tabela bizim için olumluydu ama iyi oyun ortaya koyamadık. Bu bize inşallah lig ve kupa öncesi bize doğru bir geri Kalebet bildirim verir. Bandırma’yı oynadığı iyi oyun ve oyun felsefesi açısından tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

BANDIRMASPOR CEPHESİ

Balıkesir temsilcisinin Teknik Sorumlusu İsmail Altınok, iyi bir oyun oynadıklarını belirterek, “Zaten genel yapı itibariyle topa sahip olan, rakibi önde karşılayan bir yapıda oynuyoruz. Bugün belirli bölümlerde bunu gerçekleştirdik. Çok basit goller yedik. Gole çevirmemiz gereken pozisyonları da değerlendiremedik. O pozisyonları değerlendirseydik maçın sonucu daha farklı olabilirdi” ifadelerini kullandı.
Karşılaşmanın 90. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Doğan’ın durumu hakkında da bilgi veren Altınok, “Doğan’ın diz bölgesinde büyük bir açılma olmuş. Dikiş atılması gerektiği için ambulansla hastaneye sevk edildi” açıklamalarında bulundu. 

DOĞAN GÜNDOĞDU
İSTANBUL 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.