2018 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (TUR 2018), 20 takımdan 140 sporcunun katılımıyla Konyada başladı.
TUR 2018in startını, Mevlana Meydanı önünden Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürü Yusuf Karaloğlu, Konya Valisi Yakup Canbolat ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı verdi.
Tura ayrıca Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman da katıldı.
Bisikletçiler ilk gün 148,4 kilometrelik etapta yarışacak.
Türkiyenin tanıtımına önemli katkı sağlayan turun ilk gününde bisikletçiler, etaplara bu yıl eklenen ve startın verildiği ilin adını taşıyan Konya-Konya etabında yarışacak.
Bu yıl 54. kez organize edilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 14 Ekip Pazar günü İstanbulda son bulacak.
Dünyanın tek kıtalararası bisiklet turuna katılan sporcular, 6 etap boyunca yaklaşık 950 kilometre pedal çevirecek.
2018 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı
📅 09 Ekim 2018, Salı 15:02 · 👁 5 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
