Galatasaray, PAOK ile 0-0 Berabere Kaldı
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Nef Stadyumu'nda Yunan ekibi PAOK'u konuk etti. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçti.
Sarı-kırmızılılar, maçın ilk dakikalarında rakibine göre daha etkili bir oyun sergiledi. Ancak PAOK'un savunması, Galatasaray'ın ataklarını etkili bir şekilde engelledi.
Galatasaray, 10. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile ilk tehlikeli atağını oluşturdu. Aktürkoğlu'nun şutu, PAOK kalecisi Alexandros Paschalakis tarafından kurtarıldı.
PAOK, 15. dakikada Douglas Augusto ile cevap verdi. Augusto'nun şutu ise Galatasaray kalecisi Fernando Muslera tarafından çelindi.
Maçın ilk yarısı, iki takımın da gol atamamasıyla 0-0 sona erdi. İkinci yarıda iki takım da oyuna daha hızlı başladı. Ancak ilk 15 dakika, ilk yarıdaki gibi golsüz geçti.
Galatasaray, 60. dakikada Dries Mertens ile bir fırsat daha yakaladı. Mertens'in şutu, yine Paschalakis tarafından kurtarıldı.
PAOK, 75. dakikada Omar El Kaddouri ile tehlikeli bir atak daha düzenledi. El Kaddouri'nun şutu ise direğin dışına çıktı.
Maçın son dakikalarında iki takım da gol atmak için bastırdı. Ancak her iki takım da gol bulamadı ve mücadele 0-0 sona erdi.
Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne 1 puanla başladı. Sarı-kırmızılılar, ikinci maçında deplasmanda İspanyol ekibi Celta Vigo ile karşılaşacak.
Avrupa Ligi'nde Galatasaray, PAOK'u Konuk Ediyor
📅 25 Eylül 2024, Çarşamba 20:08 · 👁 5 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig