Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar'dan İstifa Açıklaması
Konyaspor'un Sivasspor ile berabere kalmasının ardından teknik direktör Recep Uçar, istifasıyla ilgili soruları yanıtladı.
Uçar, "Mevcut konumumuzda her iki takım için de zor bir maçtı. Korkulu rüyayı görmemek için kötü bir sonuçtan kaçınmak önemliydi. Kazanmayı hedeflediğimiz bir maçtı. Şanssız bir golle mağlup başladık, ancak hemen karşılık verdik. İkinci yarıda üstünlüğü ele aldık, ancak net pozisyonlar üretemedik. Aldığımız 1 puan değerli" dedi.
Konyaspor'a "operasyon çekildiğini" öne süren Uçar, "Hakem hatalarını başka bir takım yaşasa üstesinden gelemezdi. 6 maçta çok canımız yandı. Sivasspor'un da canı yanıyor. Her türlü hakem hatasına razıyız, ancak bizim yaşadıklarımız bir hata değil. TFF Başkanı da bunu doğruladı. Konyaspor, operasyon çekilemeyecek kadar büyük bir kulüptür" diye konuştu.
İstifa ihtimali sorulan Uçar, "Geçen hafta da benzer sorular gelmişti. Çok başarılı değiliz, ancak aleyhimize çok hata yapıldı. Daha iyi yerlerde olmamız gerekir. Aksine daha da hırslıyım. Ben devam edeceğim. Yönetimimiz de mücadele ediyor. Perşembe günü Galatasaray maçı var. 1 puan alırsak çeyrek finale yükseliriz. Mücadeleye devam edeceğim" açıklamasını yaptı.
Uçar, maçın hakemi Zorbay Küçük hakkında ise "Çok kötü yönetmedi. Maçı tekrar izleyeceğim. Görmeden yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Bu ülkede büyük takımlara ilgi gösteriliyor" ifadelerini kullandı.
Eskişehirspor'da Başkan Uçar'dan İstifa Yoksayması: "Yolumda Devam"
📅 22 Şubat 2025, Cumartesi 13:40 · 👁 1 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig